Vackra väggar med rätt ram och rätt motiv

Vackra väggar med rätt ramar och rätt motiv

Vackra väggar med rätt ramar och rätt motiv

Med rätt ram till rätt bild får du en harmoni i ditt hem som genomsyras av en behaglighet. Om motiv och ram anpassas till färgerna i ditt hem, så får man en mjuk, skön och behaglig känsla, nästan som att allt står rätt till, och det är sällan man kan sätta fingret på vad det beror på.

När du inreder genom att matcha dina bilder i tavlorna med rätt färger på ramarna och övrig inredning, kommer du kunna luta dig tillbaka och njuta. Den fina effekten får du oavsett om du väljer stora tavlor, eller många mindre tavlor. Det är ofta svårare att att placera stora tavlor, men gör man det rätt, blir ofta resultatet slående. Om du skapar en tavelvägg, brukar det se bäst ut med ramar i samma färg och modell. Tänk bara på att inte hänga dom för tätt, utan se alltid til att ha ett mellanrum som gör att det känns luftigt och öppet.

Förmodligen gillar du en stilren modern inredning, en mer romantiskt ombonad, eller en blandad komplott. Oavsett vad du gillar, finns det alltid ramar för alla inredningar. Vanligast färger på ramar är svarta, vita, guld, silver och bruna. Dessutom är det trend och mode idag med ”drift wood”, rustika och slitna ramar. Vanliga ord för detta är Chabby Chick, antikt, retro eller romantisk.