Tavelvägg med moderna ramar i köket

Tavelvägg med moderna ramar i köket

Tavelvägg med moderna ramar i köket

Köket kanske inte är den plats man först tänker på, när det gäller tavlor. Men självklart kan du ha tavlor i köket, och det är en gammal trend som kanske är på väg tillbaka nu.

Snygg tavelvägg i ett modernt kök

Liva upp ditt kök med en passande och snygg tavelvägg (kallas även för fotovägg ibland). Precis som alltid bör du utgå ifrån din stil på ditt kök, och sedan försöka matcha både ramarna och motiven med inredningen. Kanske har du ett stilrent och modernt kök? Ja då vill du förmodligen har enkla moderna ramar till dina bilder, eller så kanske du har en klassisk och varm stil, och då kanske guldramar passar bättre.

Motiv som passar i ett kök

Det första man kanske tänker på är Carl Larsson-bilder, för det har man förmodligen sett som liten hos mormor och morfar. Nej något som passar bra är faktiskt bilder på landskap, och gärna något som för tankarna på mat. Några exempel är bilder på fält med säd, vackra äppellundar, apelsinodlingar, vindruvsodlingar, vackra frukter och liknande. Men det gäller att göra en snygg avvägning, så ditt kök inte ser ut som delikatessavdelningen i din matvarubutik.

Lycka till med tavlor i ditt kök!